Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sequera afecta la producció del préssec d’Ordal, però la clientela és fidel

Enguany, la campanya ha estat més complicada que de costum, a causa de les altes temperatures i la greu situació de sequera.

Al llarg dels mesos estiuencs el préssec omple els mercats de la comarca. Josep Torrents, és propietari de Torrents Viñas Fruits de La Fortesa i també és el president de l’ADV Fruita Dolça de l’Alt Penedès i explica com han viscut viticultors la campanya.

Un altre problema que pateixen els productors és la destrossa dels camps per part dels senglars.

Cada dissabte la parada del mercat és plena, i els productors expliquen que la major part de la clientela entén que els préssecs siguin més petits per falta d’aigua i també valoren que estiguin sortint molt dolços tot i la mida.

La clientela segueix comprant tot i la mida dels préssecs ja que el gust segueix sent dolç i gustós.

Així doncs, tot i que hagi estat una temporada complicada pels productors del préssec d’Ordal, tan per la sequera com per l’atac dels senglars, aquests es mantenen esparençats i agraeixen l’acceptació i el suport dels clients, que es mantenen fidels.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: