Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ja es poden comprar entrades per la gala del 75è aniversari dels Castellers de Vilafranca

Ja es poden comprar entrades per la gala del 75è aniversari dels Castellers de Vilafranca

La celebració dels 75 anys dels Castellers de Vilafranca al Liceu serà molt més que una actuació castellera.

La companyia dels Comediants està preparant una gala amb molta música i teatre que convertirà el Liceu en una gran plaça i farà viatjar el públic des de les primeres referències a Vilafranca dels balls de valencians i les muixerangues, origen dels castells.
Les entrades per aquest espectacle únic es podran adquirir per dos canals principals.
Primer, les entrades per platea i amfiteatre, que estan a la venda a Cal Figarot. Amb venda exclusiva per a socis dels Castellers de Vilafranca fins el dia 18 d’agost i un màxim 5 entrades per soci. Després del 18 d’agost la venda estarà oberta a tothom dilluns, dimecres i divendres de 18h a 21h.
L’altre canal és per les entrades pel segon, tercer, quart i cinquè pis del Liceu que ja estan a la venda a la pàgina web del propi Liceu. En aquets cas oberta a tothom, socis i no socis dels Castellers de Vilafranca.
La colla organitza autocars per anar i tornar, des de Vilafranca, al Liceu. Els autocars seran oberts a tothom i els tiquets es podran comprar a Cal Figarot en el mateix horari de venda d’entrades. El preu de l’autocar és de 5€. Recordem que l’espectacle tindrà lloc el dissabte 30 de setmebre a dos quarts de vuit del vespre i que la sortida dels autocars serà a les cinc de la tarda de l’estació d’autobusos de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: