Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els verds tanquen la temporada 2023 aquest cap de setmana, amb el sopar de la colla

Els verds tanquen la temporada 2023 aquest cap de setmana, amb el sopar de la colla

Els Castellers de Vilafranca celebraran el final de temporada 2023, la del 75è aniversari amb un sopar amb unes 700 persones.

Serà aquest dissabte 2 de desembre. Una ocasió magnífica per celebrar com es mereix una gran temporada, amb un final espectacular amb el 9 de 9 amb folre carregat.

Les portes de Cal Figarot s’obriran a dos quarts de 9 del vespre. En el decurs de l’àpat els Castellers de Vilafranca donaran a conèixer els guanyadors de la 51a edició dels premis ‘Casteller de Soca-rel’, un reconeixement dedicat a membres de la colla que han tingut una trajectòria destacada dins l’entitat. També s’atorgarà el ja tradicional premi de Fidelitat Castellera.

Col·laboració amb la Campanya de Joguines de la Creu Roja

Com l’any passat, aquest any els verds tornen a col·laborar en la Campanya de Joguines de la Creu Roja, que enguany ja arriba a la 31ena edició. Per això, dissabte s’habilitarà un espai per deixar-hi joguines pels nens i nenes que ho necessiten. Les joguines han de ser noves, no bèl·liques i no sexistes. Des de la colla, animem a tothom participar-hi i entre tots i totes contribuir a unes festes de Nadal en què tots els infants tinguin la seva joguina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: