Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ibra Chakir, producte del planter vilafranquí, busca el top-16 a la marató del mundial

Diumenge a les 7 del matí, el vilafranquí (centre de la foto) participarà al Mundial d’Atletisme de Budapest, a la prova de marató. Chakir ha signat aquest any la seva millor marca personal.

Aquest cap de setmana arribem a la recta final del mundial d’atletisme que es disputa des de dissabte a Budapest. Només queden per davant quatre dies de competició, i diumenge, en la jornada de cloenda, un vilafranquí serà un dels protagonistes de la jornada.

Diumenge arriba el dia d’Ibra Chakir. A partir de les 7 del matí, el fondista competirà a la prova de marató del mundial. Recordem que uns dies enrere deixava clares les seves intencions d’intentar finalitzar entre els 16 primeres classificats.

L’atleta arriba en el seu millor moment. En aquest 2023 ha signat les seves millors marques personals a marató i mitja marató. A la prova llarga ostenta un registre de 2hores 9 minuts 16 segons, aconseguit a la marató de Sevilla. Aquest temps li va suposar la classificació pel Mundial d’enguany. Tot un orgull, entre d’altres, per la Maria Carbó, que anys enrere va ser entrenadora de l’Ibra.

Diumenge a partir de les 7h Ibra Chakir complirà un dels seus somnis, juntament amb la participació a uns jocs. El vilafranquí serà un dels 87 atletes que prendran part en la marató del Mundial de Budapest.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: