Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots estrenen el 7de7 a la diada de Màrtirs Street

Aquest dissabte a la tarda va tenir lloc la 56a edició de Màrtirs Street, amb la participació dels Xicots de Vilafranca i els Castellers de Barcelona.

Els Xicots de Vilafranca que van sortir en segona posició, van iniciar la diada amb el 6è 5de7 de la temporada, un castell que tenen per la mà i en el que es nota la confiança que li tenen.
A segona ronda va venir l’estrena del primer 7de7 de la temporada, que en tot moment va mostrar-se una estructura sòlida, amb un tronc renovat i un pis de terços molt jove.
Els Xicots finalitzaven la ronda de castells amb un 4de7 de mida petita, amb estrenes al tronc i amb la vista posada al futur, per tornar-lo a pujar un pis molt aviat. Van acabar amb l’estrena d’una nova alineació sencera de pilar de 5.
Per tot plegat la cap de colla, Tamara Gonzàlez, en feia un balanç molt positiu.
Per altra banda, els Castellers de Barcelona van iniciar l’actuació amb el 5de7, pensant ja en pujar-lo un pis més. A la segona ronda van afrontar el 4de8, per treure’s l’espina després de l’esopegada del Raval i acabant amb l’estrena del 7de7, un castell que feia anys que no portaven a plaça.
El sots cap de colla, Jaume Montoliu, recorda que la de Màrtirs és ples barcelonins una diada molt especial.
Aquest proper dijous, els Xicots de Vilafranca presentaran la campanya de la Festa Major a Cal Noi-Noi. Amb l’anunci d’assaigs especials, el cartell del 23è aniversari de Cal Noi-Noi i la tradicional ‘’Red Party’’, i el vídeo que engegarà motors cap a la Festa Major.
El proper compromís casteller de la colla serà dimarts 15 d’agost, a la festa major de Castelldefels, acompanyat dels Castellers de Castelldefels i els Minyons de l’Arboç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: