Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els visitants de les obres del Vinseum descobreixen la magnitud del nou projecte

Un projecte que encara no té data per a la inauguració.

Actualment l’exposició permanent del museu està tancada. S’està treballant en el muntatge del nou museu, que està pendent encara de resoldre els litigis per l’adjudicació de la part audiovisual de la museització. Mentrestant, es pot visitar l’exposició Alcem la copa!, una mostra que anuncia els continguts del nou museu i presenta el projecte museogràfic. Els dissabtes d’aquest estiu es fan també visites guiades al nou edifici.
Amb la visita es pot intuir com serà el nou equipament, que encara no té una data per a la seva innauguració.
Acompanyats d’un membre de l’equip tècnic del museu es dona a coneixer quin és el projecte museogràfic del museu, com s’està treballant i com han avançant els treballs al nou edifici, amb el mural de Pau Boada en un lloc preemiment del nou museu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: