Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sorteig per veure els actes de la Festa Major des del balcó de l’ajuntament continua obert

El termini per omplir les butlletes finalitzarà dimecres 23 d’agost i el sorteig tindrà lloc dijous 24 d’agost.

L’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, va decidir donar continuïtat a la iniciativa de l’anterior alcalde Pere Regull. El balcó de la Casa de la Vila obrirà les portes per a què 9 ciutadans i ciutadanes 3 de diferents cada dia, puguin seguir els actes a la plaça de la Vila per la Festa Major els dies 29, 30 i 31 d’agost.

Totes aquelles persones que vulguin gaudir dels actes de la més típica des del balcó consistorial han d’omplir una butlleta i dipositar-la a l’urna que es troba al vestíbul de l’Ajuntament.

Cada any entre 400 i 500 persones han participat en el sorteig omplint una butlleta, i les 9 persones que surtin agraciades compartiran espai al balcó amb el consistori i les personalitats convidades.

Els requisits que han de complir les persones que hi vulguin optar són que no hagin estat mai ni membres del consistori, ni de l’administració de la Festa Major ni hagin fet mai el pregó ni hagin estat convidades en anys anteriors. Poden participar en el sorteig tothom qui estigui empadronat al municipi de Vilafranca que sigui major d’edat a partir del dia 29 d’agost d’enguany. Només es permet omplir una butlleta per persona, que haurà de tenir totes les dades emplenades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: