Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte s’estrena el torneig de bàsquet 3×3 VilaCup, amb prop de 180 jugadors inscrits

El torneig tindrà lloc dissabte, al llarg de tot el dia al Pavelló de la Gamba de Vilafranca.

En Nil Rico i en Magí Ràfols són dos joves jugadors del Casal que han impulsat un nou torneig de bàsquet 3×3. Aquest dissabte, durant tot el dia, el Pavelló de la Gamba acull la primera edició de la VilaCup, aquest campionat d’aquesta novedosa i cada vegada més popular modalitat de bàsquet, que comptarà amb la participació de prop de 180 jugadors i jugadores de totes les categories, des de pre-mini fins a sènior.

La manca d’una proposta d’aquestes característiques a Vilafranca va ser l’origen de tot plegat; un torneig que s’ha organitzat en temps rècord, al llarg d’aquests mesos d’estiu. L’objectiu és consolidar-lo com un un esdeveniment de referència en els propers anys.

En aquests dies previs, moments per pulir els últims detalls de cara a un dissabte que es preveu mogut a la zona esportiva amb la celebració d’aquest primer torneig 3×3 VilaCup.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: