Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Trobada entre ajuntament i centres educatius per analitzar les seves necessitats

El govern ha exposat també la seva voluntat de mantenir trobades específiques amb cadascun dels centres per conèixer els seus projectes i les possibles mancances

L’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, acompanyat de la regidora d’Educació, Gemma Romeu, i de part de l’equip tècnic municipal d’Educació, ha mantingut una reunió amb representants de les direccions de tots els centres educatius de Vilafranca tant de llars d’infants municipals, com de centres d’educació infantil, primària i secundària i de centres d’educació especial, del centre de formació d’adults, de l’Escola Municipal d’Art Arsenal i de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet.
La trobada ha servit per expressar la voluntat de l’equip de govern de mantenir una escolta activa amb els equips directius dels centres educatius i amb tota la comunitat educativa de cada centre per tal que se sentin partícips de la gestió municipal.

Francisco Romero ha explicat que ja està demanada una reunió amb els Serveis Territorials del Departament d’Educació per exposar reivindicacions i mancances que estan detectades en l’àmbit educatiu a Vilafranca, sobretot fan referència a recursos.

El govern ha exposat també la seva voluntat de mantenir trobades específiques amb cadascun dels centres per conèixer els seus projectes i les possibles mancances que puguin plantejar i alhora trobades més genèriques entre diversos centres segons cada etapa educativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: