Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El col·legi Sant Ramon ha estat l’únic participant en l’edició d’aquest 2023 del Sambori

Durant el mes d’abril les seus territorials d’Òmnium estan organitzant actes festius en els quals es reconeixeran totes les creacions.

L’auditori de Vinseum va acollir dimecres a la tarda els participants en l’edició d’aquest any del projecte Sambori que organitza Òmnium per fomentar la creació de propostes artístiques i culturals de creació i autoria col·lectives a centres educatius del territori.

Durant el mes d’abril les seus territorials d’Òmnium estan organitzant actes festius en els quals es reconeixeran totes les creacions. A Vilafranca es va fer aquest dimecres a la tarda, i van participar-hi els alumnes de segon i sisè de primària del Col·legi Sant Ramon, l’únic centre que hi ha participat enguany.

Sílvia Gisbert, d’Òmnium Alt Penedès, recorda que són treballs col·lectius que recullen projectes en que s’ha treballat des de l’escola al llarg del curs.

En acabar la projecció dels vídeos, que van ser presentats per algunes dels alumnes que els van crear, els nois i noies van gaudir de l’actuació d’un mag que posar el colofó a la festa del Sambori a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: