Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Noves localitats a la venda per ‘Fitzroy’ i ‘Instruccions per fer-se feixista’ a Cal Bolet

Noves localitats a la venda per ‘Fitzroy’ i ‘Instruccions per fer-se feixista’ a Cal Bolet

Després de la gala de presentació del passat dimarts 11 de juliol, alguns dels espectacles de la temporada professional del Teatre Cal Bolet i l’Auditori han exhaurit localitats.

Per aquest motiu, des del Servei de Cultura s’ha ampliat l’aforament de ‘Instruccions per fer-se feixista’, un monòleg en clau d’humor inspirat en l’assaig de Michela Murgia que denuncia l’actual onada de feixisme arreu d’Europa i la resta del mon que protagonitza Mercè Arànega el proper divendres 12 de gener a Cal Bolet.

D’altra banda, s’ha programat una segona funció de l’espectacle ‘Fitzroy’, de Jordi Galceran i Sergi Belbel. Una comèdia d’alçada sobre quatre alpinistes, interpretades per Sílvia Bel, Miriam Iscla, Sara Espígul i Natalia Sánchez, que es troben penjades en una paret mai escalada per una cordada femenina. Mentre esperen completar la ascensió, conversen sobre la vida. Serà el proper dijous 30 de novembre, a les 8 del vespre, a Cal Bolet.

Les entrades i els abonaments de la temporada porten un ritme de venda superior respecte anys anteriors. Es poden comprar per Internet a la pàgina web: espectacles.vilafranca.cat. També es podran adquirir presencialment a la taquilla de Cal Bolet cada dijous no festiu de 6 de la tarda a 8 del vespre a partir del 14 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: