Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou municipis de l’Alt Penedès, afectats per les restriccions a causa del risc d’incendi extrem

Els parcs naturals del Garraf, Olèrdola i Foix, així com l’espai natural protegit Montmell – Marmellar tenen els accessos restringits arran de l’activació del nivell 3 del Pla Alfa.

La Generalitat manté actiu el nivell 3 del Pla Alfa, que indica perill extrem de foc. Les ADF col·laboren amb Agents Rurals per restringir els accessos a parcs i espais naturals.

Els accessos als parcs del Garraf, Olèrdola i Foix de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona estan restringits des de la mitjanit, per l’activació del nivell 3 del Pla Alfa. L’espai natural protegit del Montmell – Marmellar també té els accessos restringits. La mesura ve establerta per la Generalitat de Catalunya davant la situació de risc extrem d’incendi forestal.

Els municipis afectats a l’Alt Penedès arran d’aquestes restriccions són els següents: Avinyonet del Penedès, Castellet i la Gornal, Castellví de la Marca, Olèrdola, Olesa de Bonesvalls, Pontons, Sant Martí Sarroca, Santa Margarida i els Monjos i Torrelles de Foix.

Mentre estigui activat el nivell 3 del Pla Alfa, queden tancades les zones d’aparcament i es regularan els accessos i pistes forestals d’aquests espais naturals per disminuir el risc que es produeixi un incendi i per protegir les persones.

Imatge: Federació d’ADF Penedès Garraf

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: