Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Moja i Atlètic Vilafranca ja coneixen els seus rivals per a la nova temporada

Moja i Atlètic Vilafranca ja coneixen els seus rivals per a la nova temporada

Avui al migdia, la Federació Catalana de Futbol ha fet públiques les distribucions dels grups de la Primera i la Segona Catalana.

A la comarca de l’Alt Penedès, els representants en aquestes dues competicions són l’Atlètic Vilafranca a primera, després del recent ascens, i el Moja a segona.

Els vilafranquins s’hauran d’enfrontar contra equips d’arreu del territori. Més concretament, contra l’UD Gornal (L’Hospitalet de Llobregat), el FC Ascó, l’Atlètic Sant Just, el CF Canonja, el C.E. El Catllar, el CF Martorell, el CD Morell, l’UD Parc (Barcelona), l’AE Prat B, l’UE Sant Ildefons (Cornellà de Llobregat), el FC Santfeliuenc, el CP Sarrià, l’UE Sitges, el CF Tortosa Ebre i el CF Vilanova i la Geltrú.

Els mogencs, per la seva banda, s’hauran d’enfrontar als següents conjunts, tots de la província de Barcelona: CD Almeda (Cornellà de Llobregat), CF Ciudad Cooperativa (Sant Boi de Llobregat), CF Espluguenc, CF Gavà, Juventud 25 Septiembre (Rubí), Legends l’Hospitalet, FC Levante las Planas (Sant Joan Despí), UD Marianao Poblet (Sant Boi de Llobregat), CF Molins de Rei, AF Sant Vicenç dels Horts, UD Sector Montserratina (Viladecans), CF Sporting Gavà, Terlenka Barcelonista, UD Unificación Bellvitge, UD Viladecans, CF Vilanova del Camí i UD Vista Alegre.

Pròximament, es donarà a conèixer el calendari complet d’ambdues competicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: