Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria Rosa Ferré inaugura a Vilafranca una exposició de fotografies de dones viticultores

L’exposició es podrà visitar fins al diumenge 16 de juliol i aquest divendres, dissabte i diumenge estarà excepcionalment oberta finsa les deu de la nit pel Vijazz

La fotògrafa vilafranquina Maria Rosa Ferré va inaugurar dissabte a la Capella de Sant Joan l’exposició fotogràfica ‘50 dones viticultores del Penedès’. L’acte va comptar també amb la presència de l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, la regidora de cultura, Àngels Dalmau, i el president de l’Acadèmia Tastavins, Max Margalef, que van destacar la feina de Ferré per donar a conèixer la tasca d’unes dones que fins fa poc havien estat absolutament invisibilitzades. Maria Rosa Ferré explica l’èxit del projecte.

La mostra compta amb 32 fotografies i pretén ser itinerant. Ja hi ha diferents ajuntaments de la comarca que l’han demanat i l’única condició que posa Ferré és que hi hagi un debat de pagesia en femení. L’exposició es podrà visitar fins al diumenge 16 de juliol en horaris de dimecres a divendres de 17 a 20h; dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h i de 18 a 20h. Els dies 7, 8 i 9 de juliol coincidint amb els dies del festival Vijazz la Capella de Sant Joan romandrà oberta fins a les 22h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: