Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hortonenc s’endú la Copa Ràdio Vilafranca 2023 a la tanda de penals

Les aficions de Sant Pere de Riudebitlles i de Sant Llorenç d’Hortons van omplir les grades del municipal de Vilafranca per donar suport incondicional als seus equips.

L’Hortonenc repetia final de forma consecutiva. L’any passat va lluitar fins el final però va perdre devant la Martinenca, tot i haver començat marcant. Aquest diumenge també van ser els primers a marcar, un gol molt matiner, de James al minuts 3, que deixava temps al seu rival per refer-se. I així ho va fer pocs minuts més tard el Riudebitlles. Gol d’Ivan al minuts quinze. Amb empat a un va acabar la primera part. La segona part, tot i algunes jugades esporàdiques, va ser de control de les defenses i una mica més avorrida. Així va acabar el partit donant pas a la tanda de penals. El Riudebitlles va triar porteria, al costat de la seva afició i el seu porter va començar parant el primer penal a l’Hortonenc. Semblava que es podia repetir la història de l’any passat. Però els de Sant Pere van fallar tres penals consecutius i finalment l’Hortonenc es va endur la copa. Així, doncs, després d’eliminar tres equips de Tercera, l’Hortonenc va poder oblidar la derrota a la final de l’any passat i alçava la copa per primera vegada al seu historial.
A més d’un partit de futbol la final de la copa és un gran esdeveniment esportiu comarcal. El primer que presidia Francisco Romero com alcalde. Romero destacava el fet comarcal de la competició.

En el mateix sentit s’expressava l’alcalde de Sant Llorenç d’Hortons, Jordi Catalan, destacant la presència de l’afició del municipi.

Per la seva banda el delegat al Penedès-Garraf de la Federació Catalana de Futbol, Jaume Plaza, davant d’unes grades plenes de gent, destacava l’èxit d’organització de Ràdio Vilafranca.

A banda del lliurament de trofeus el pare del futbolista, Àlex Moreno, va lliurar al capità de l’Hortonent una samarreta dedicada de L’Aston Villa, l’equip anglès on milita el jugador penedesenc.
En el lliurament de trofeus hi va participar també la nova regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Gemma Romeu. A més de felicitar-se pel balanç final de la copa també avançava que una de les seves prioritats serà treballar per a la inclusivitat de l’esport i la millora dels equipaments.

I per la seva part el director de Penedès TV i Ràdio Vilafranca, Joan Beumala, expressava també la satisfacció del bon treball de tot l’equip d’esports de l’emissora.

La Copa Ràdio Vilafranca de futbol, nascuda l’any 1986, abasta les tres comarques del Gran Penedès i compta amb onze equips que la viuen amb molta intensitat, els tres primers classificats de cada grup de la lliga penedesenca i els cinc millors de Tercera Catalana.
La Copa està organitzada per l’equip d’esports de Ràdio Vilafranca i Penedès TV i està reconeguda per la Federació Catalana de Futbol. De manera que s’ha convertit en l’única competició que no organitza aquest ens federatiu i que compta amb el seu reconeixement oficial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: