Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Hortonenc i Riudebitlles buscaràn aixecar la Copa Ràdio Vilafranca aquest diumenge

Després d’eliminar dos equips de Tercera, l’Hortonenc buscarà oblidar la derrota a la final de l’any passat. El Riudebitlles buscarà el segon títol de la seva història.

Aquest diumenge a les 19h el Municipal de Vilafranca acull la gran final de la Copa Ràdio Vilafranca entre Hortonenc i Riudebitlles. Dos equips que han tingut camins diferents per arribar a aquest partit pel títol. Novament, gran gesta de l’Hortonenc, que repeteix final per segon any consecutiu, després d’eliminar dos equips de Tercera com Espirall i La Granada; a més, aquest darrer amb golejada per 4-0.

La final d’enguany es presenta com una gran oportunitat per un equip de Quarta que busca oblidar el desencís de l’any passat.

Pel Riudebitlles, aixecar el títol podria suposar posar la cirereta a una notable temporada, en què ha finalitzat la lliga com el millor altpenedesenc de Tercera i Quarta. El camí a la final ha estat una mica més planer: amb la victòria còmoda davant el Gelida i sense jugar semi. Per l’equip de Sant Pere, de categoria superior a l’Hortonenc, l’etiqueta de favorit no és cap llosa.

Un dels noms propis del futbol de casa nostra Ivò Luque, tindrà l’al·licient d’erigir-se com el màxim golejador de la història de la Copa. Fita que només té a un gol.

Diumenge sortirem de dubtes. L’ambient estarà assegurat, en un dels esdeveniments de l’any a la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: