Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Atlètic posa fi a l’històrica temporada de l’ascens a Primera amb el seu campus d’estiu

A partir de la propera temporada la Kings League exigirà exclusivitat als seus jugadors. Una de les incògnites serà veure si Oriol Boada (pretès pel FC Vilafranca) segueix amb l’Atlètic.

El passat 3 de juny l’equip sènior de l’Atlètic Vilafranca rubricava el seu ascens a la Primera Catalana per primer cop a la història. Pocs dies després s’anunciava de forma oficial la continuïtat de l’entrenador Parxi Atsarà, que seguirà comandant l’equip en una temporada especial per l’entitat. En els propers dies l’entitat començarà a anunciar els reforços per tal de fer el salt a la somiada Primera.

Sumat a l’ascens del sènior, els resultats de la resta de categories fan que el curs 22/23 s’hagi tancat amb nota.

Tornant al sènior, si parlem d’aquest equip, hem de parlar d’un dels homes clau, el seu màxim golejador, Oriol Boada. El davanter ha viscut uns mesos intensos, compatibilitzant la seva participació amb els vilafranquins i a la Kings League, de la qual es va proclamar campió. A partir de la propera temporada, aquesta lliga exigirà exclusivitat als jugadors. A hores d’ara el club treballa per aclarir aquesta situació i veure si podrà comptar amb un jugador capital.

Ara, un cop finalitzades les lligues, l’entitat organitza el seu campus d’estiu, que s’allargarà durant les properes setmanes de juliol. En el torn d’aquesta setmana, prop d’uns 150 infants prenen part en aquest campus gaudint del futbol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: