Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vilafranquina Muntsa González anirà a les llistes de la CUP el proper 23J

Des de la CUP lamenten la manca de polítiques reals d’esquerra en matèria de drets civils, polítics i econòmics en aquesta darrera legislatura.

Aquest dimarts la CUP Vilafranca ha fet una roda de premsa per anunciar la candidatura de Muntsa González com a número 24 de la llista per Barcelona al Congrés dels Diputats el proper 23 de juliol. Segons ha explicat González, la CUP es presenta a aquests comicis assenyalant que no es pot caure en el parany de triar entre la pèrdua de drets i llibertats o el feixisme.

Des de la CUP lamenten la manca de polítiques reals d’esquerra en matèria de drets civils, polítics i econòmics en aquesta darrera legislatura. La candidatura anticapitalista destaca la manca d’iniciativa enfront la crisi climàtica amb l’aposta per macroprojectes que atempten contra el clima i el territori; així com també assenyalen que el govern espanyol ha mantingut polítiques antidemocràtiques com la llei mordassa o la reforma laboral, entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: