Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sergi Vallès presidirà l’Àrea d’Infraestructures i Territori de la Diputació de Barcelona

El ple extraordinari del cartipàs s’ha celebrat després que aquest dimarts s’anunciés l’entrada d’ERC al Govern de l’ens.

La Diputació de Barcelona ha aprovat, aquest dimecres, la nova organització del govern supramunicipal per aquest mandat 2023-2027, que estarà formada per 14 àrees i 7 vicepresidències.

L’Àrea d’Infraestructures i Territori estarà presidida per l’alcalde de Torrelles de Foix Sergi Vallès, d’Impulsem el Penedès, amb Marc Castells, alcalde d’Igualada, de Junts per Igualada, com a diputat delegat d’Infraestructures, Equipament i Patrimoni Arquitectònic.

El nou govern, encapçalat per Lluïsa Moret, comptarà amb Marta Farrés (PSC-CP) com a vicepresidenta primera; Dionís Guiteras (ERC-AM) com a vicepresident segon; Candela López (ECP-C) com a vicepresidenta tercera; Marc Castells (Junts per Igualada) com a vicepresident quart; Eva Baró (ERC-AM) com a vicepresidenta cinquena; Maria Eugènia Gay (PSC-CP) com a vicepresidenta sisena i Josep Triadó (Junts) com a vicepresident setè.

Recordem que els diputats vinculats a Impulsem el Penedès Sergi Vallès i Marc Castells, van votar en el ple de constitució a favor de la socialista Lluïsa Moret, tot i estar emparats pel grup de Junts, amb el suport de més d’una vintena d’alcaldes del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: