Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’obertura de les fronteres d’EEUU augura una millora en el sector turístic

Les agències de viatges estan notant un augment de reserves per als ponts d’aquesta tardor i, sobretot, pel Nadal.

Després d’un any i mig molt complicat i d’un estiu amb una tendència de represa dels viatges, les agències vilafranquines comencen a veure la llum. Recentment el govern d’EEUU ha anunciat que obrirà les seves fronteres a partir del novembre. Això vol dir que els turistes procedents de l’estat espanyol amb la pauta completa de vacunació ja podran viatjar al país americà. Aquesta obertura està beneficiant a les agències de viatges vilafranquines. Ho explica Jordi Mañé de Viatges Índic.

Després d’un estiu millor que el del 2020, a Viatges Índic tenen bones expectatives de cara a la tardor i l’hivern. Viatges Equador està notant força demanda d’escapades per aquest Nadal, sobretot per a visitar els mercats nadalencs. Ho comenta el director de l’oficina de Vilafranca, Fèlix Solís.

Moltes agències també estan a l’espera de la represa del programa de viatges per a la gent gran de l’Imserso que, recordem, va quedar aturat per la pandèmia primer i per un recurs de la patronal hotelera estatal Cehat i la valenciana Hosbec, després. A Viatges Equador esperen poder reprendre aquest tipus de venda a l’octubre.

Per a subsistir durant aquesta crisi sanitària i, tenint en compte que la tendència de reserva de viatges va cap a l’online, algunes agències s’han hagut de reinventar. És el cas de Viatges Índic que ha creat el marketplace Planeatugranviaje.com per a que els viatgers i viatgeres puguin organitzar-se el viatge al seu gust. Tot plegat amb l’esperança de recuperar per complet l’activitat prepandèmia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: