Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Xicots fan el cinquè 5 de 7 a Vilanova i la Geltrú

Els Xicots fan el cinquè 5 de 7 a Vilanova i la Geltrú

Aquest diumenge actuaran a Illa Fantasia amb la mirada posada a la diada de Martirs Street del 5 d’agost

Aquest diumenge a la tarda els Xicots van participar a la Diada de les festes del Centre a Vilanova i la Geltrú, on van confirmar la seva solidesa amb el 5 de 7. Van actuar acompanyats pels Bordegassos de Vilanova i els Matossers de Molins de Rei.

Els Xicots van donar el tret de sortida a les seves rondes de castells, amb el 4 de 7, el vuitè descarregat enguany, i que els va servir per seguir treballant l’estructura que volen tornar a pujar un pis més el més aviat possible. En segona ronda van encarar el cinquè 5 de 7 de la temporada, estructura a la que enguany han agafat total confiança, i que van completar amb molta seguretat, sent possiblement el millor de la temporada. Destacar que tant les 2 aixecadores com l’enxaneta es van estrenar en aquesta estructura. Amb aquest els Xicots ja han alçat 10 castells de la gamma de set i mig enguany. Per finalitzar les rondes de castells, van fer el 3 de 7 i van tancar la diada amb 3 pilars de 4 simultanis.

A nivell social també destacar que els Xicots van fer un taller de castells dijous a la tarda, a Sant Cugat Sesgarrigues, amb la participació dels casals de joves de Guardiola, La Granada, Inter, i Sant Cugat, transmetent els valors i iniciant-los en el fet casteller.

Els pròxims compromisos dels Xicots seran aquest diumenge en una actuació lúdica a Illa Fantasia, i amb la mirada posada ja en el repte casteller de la diada de Martirs Street el dissabte 5 d’agost, on els vermells es plantegen poder portar de nou a plaça el 4 de 8, per completar la feina que va quedar a mitges a La Granada, on només el van poder coronar. La colla convida a tothom a donar un cop de mà als assajos a Cal Noi Noi, dimarts i dimecres a les 21h. I els divendres a partir de les 22h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: