Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El 4 de setembre s’ampliarà el servei de bus Vilanova-Vilafranca

El 4 de setembre s’ampliarà el servei de bus Vilanova-Vilafranca

El servei pràcticament es doblarà a partir de primers de setembre, i es millorarà també la connectivitat entre els centres sanitaris del Penedès-Garraf

Actualment hi ha servei de bus entre les dues capitals, amb unes quinze expedicions diàries, però a partir del setembre aquesta xifra pràcticament es doblarà. Josep Vallcorba, President del Grup Plana, apunta que era una demanda llargament esperada des de les dues capitals de comarca.

La necessitat de mobilitat entre el Garraf i l’Alt Penedès ha crescut darrerament sobre tot a causa de la unificació dels serveis del Consorci Sanitari Penedès-Garraf. Per aquest motiu a banda d’aquest augment de freqüència, la connectivitat amb l’Alt Penedès s’ha reforçat amb l’ampliació de la línia dels hospitals, que fins ara connectava Cunit i Cubelles amb els hospitals de Sant Antoni Abat i Sant Camil i que ara ha allargat el seu trajecte fins a l’hospital de Vilafranca.

En paral·lel, la Direcció General de Transport de la Generalitat està treballant la possibilitat de crear una línia que connecti les ciutats de la Vegueria Penedès i una que apropi els estudiants a la facultat de Bellaterra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: