Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC anuncia que no intervindran en cap acció que suposi treure l’alcaldia al candidat guanyador

Ahir van reunir la seva assemblea i van prendre la determinació final.

Aquest migdia el president del partit, Ramon Arnabat, i la regidora Montse Romagosa, han convocat roda de premsa per explicar el seu posicionament en el proper ple de constitució de l’ajuntament que s’ha de celebrar dissabte.
Ahir van reunir la seva assemblea i van prendre la determinació final, que coincideix amb el que ja havien anunciat en campanya i tan bon punt es van saber els resultats de les eleccions. Es tracta d’una aposta per un govern progressista i d’esquerres.
Amb aquesta premissa recorden que el guanyador dels comicis ha estat el socialista Francisco Romero i anuncien que no intervindran en cap acció que suposi treure l’alcaldia al candidat guanyador.
Els Comuns fan una lectura dels darrers resultats en les eleccions municipals destacant que el 70% dels vots han estat per partits polítics d’esquerra o centre-esquerra. I que el 75% dels regidors formen part d’aquest bloc, per això insisteixen que la suma d’aquest regidors seria el millor govern per Vilafranca. D’altra banda, en les properes hores altres formacions polítiques tenen previst també citar als mitjans de comunicació per donar a conèixer la seva postura, com pot ser el cas de Junts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: