Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tertúlies als Cellers amb Montserrat Besses, Marina Porras, Vanesa Freixa i Xavier Graset

Tertúlies als Cellers amb Montserrat Besses, Marina Porras, Vanesa Freixa i Xavier Graset

Es faran els dimecres 12 i 19 de juliol i dijous 27 de juliol en diferents indrets de la comarca

Vinseum, la llibreria La Cultural, Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca i la Biblioteca Torras i Bages organitzen aquest mes de juliol la desena edició de les Tertúlies d’Estiu als Cellers. Les diverses presentacions es faran en format conversa entre els autors convidats i periodistes de Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca.

El cicle s’iniciarà dimecres 5 de juliol a les vuit de la tarda a la Masia de Can Lleó, de Sant Martí Sarroca, amb la directora de cinema i periodista Montserrat Besses, que conversarà amb el periodista Josep Maria Soler sobre el seu llibre «Radiografia de França».

El certamen continuarà els dies 12, 19 i 27 de juliol, on participaran en les tertúlies la crítica literària Marina Porras a les caves Pere Ventura, l’activista Vanesa Freixa a les Caves Oriol Rossell i el periodista Xavier Graset a la terrassa de Vinseum. Les tertúlies s’emetran per Ràdio Vilafranca els dijous a les deu de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: