Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primer pas per la Museïtzació del Centre d’Interpretació del parc dels talls de Vilobí

Adjudiquen el contracte mixt de subministrament i serveis per a la Museïtzació del Centre d’Interpretació del parc dels talls de Vilobí .

En el darrer ple ordinari del del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, celebrat aquest dijous, s’ha donat compte de l’adjudicació del contracte de subministrament i serveis per a la Museïtzació del Centre d’Interpretació del parc dels talls de Vilobí del Penedès, inclosa a l’operació Penedès 360º cofinançada pel fons europeu FEDER. L’objecte d’aquest contracte és l’execució de la Fase 1, tot i que el projecte inicial està dividit en tres fases. El pressupost de la Fase 1 és de 21.000€.

Aquest és un dels acords que han passat pel darrer Ple del mandat al Consell Comarcal, i el president destaca que ha estat un mandat profitós i tranquil.

Ara, de fet, els consellers entren en un període d’impàs, atès que a partir del 17 de juny es constituiran els nous ajuntaments.

Respecte al projecte de museïtzació del parc dels talls de Vilobí cal assenyalar que la Junta de Govern del Consell Comarcal, va adjudicar el contracte a l’empresa Mobles Brafim, d’acord amb l’oferta proposada per la licitadora.

El 2021 s’havia aprovat el projecte de Museïtzació del Centre d’interpretació del Parc dels Talls “Les memòries del guix”, amb un pressupost total de 48.800 €, redactat per Daniel Gutiérrez com a consultor patrimonial Cultural i Víctor Cornejo com a Geògraf, amb la colꞏlaboració Jordi Morros d’Ondara Arquitectura i Javi Hernández d’Aquells Nois
Tan Simpàtics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: