Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Web App ‘Camins del Cava’ amplia el seu radi d’acció, i tres zones diferenciades

La Web App ‘Camins del Cava’ amplia el seu radi d’acció, i tres zones diferenciades

La proposta que es va impulsar el 2021 amb 22 cellers, ara s’ha ampliat amb 10 de nous que fan encara més atractiva la possibilitat de conèixer el Penedès tot passejant per camins de la comarca.

‘Camins del cava’ va debutar al 2021 amb la participació de 22 cellers elaboradors de Cava i més de 20 serveis turístics situats als voltants de Sant Sadurní. Aquest mes juny de 2023, la Web App fa un pas endavant i acaba de fer públic l’inici de la segona fase del projecte, amb 10 cellers nous que s’hi han adherit.

Per a fer-ho possible, el mapa de la Web App compta ara amb tres zones diferenciades: Sant Sadurní, Vilafranca i Alella. En aquestes tres zones, els visitants poden seguir usant la Web App i transitar pels camins caminant o amb bicicleta, fent salut i gaudint dels recursos del Penedès i Alella, dos dels territoris enoturístics més emblemàtics de Catalunya.

‘Camins del cava’ és una proposta turística que combina la visita a cellers amb les passejades per camins ja existents que s’han identificat i rastrejat per a l’ocasió, i està impulsada per AECAVA.

La Web App permet a l’usuari confeccionar el seu propi itinerari, amb tota la informació necessària: horaris de cellers, temps i dificultat de cada tram, etc. Actualment, ‘Camins del Cava’ conté informació sobre 32 cellers visitables i més de 20 serveis turístics com ara restaurants, allotjaments, lloguer de bicicletes, botigues, punts d’informació i visites a centres d’interès, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: