Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coral Laroc celebra el seu concert de final de curs a l’esglèsia de Sant Francesc

Diumenge el Cor Xamusia i el Cor Zóngora uneixen per primera vegada les seves veus en un concert al Claustre dels Trinitaris.

Dissabte l’Església Sant Francesc de Vilafranca acollia el concert de final de curs de la coral Laroc ‘Sons de primavera’. El concert, sota la direcció de Judit Camprubí, comptava amb l’acompanyament del piano de l’Adrià González i de l’Albert Tort, amb Dàmaris Nogués al saxo i Pere Albornà, com a solista. La coral va oferir un repertori variat i actual. Francesc Aloy és el president de la Coral Laroc.

Tot i el concert de final de curs, el curs acabarà oficialment amb la participació de la coral a la ‘Festa de la música’ a Vilafranca, el proper 21 de juny. D’altra banda, aquest cap de setmana El Cor Xamusia i el Cor Zóngora uneixen per primera vegada les seves veus en un repertori que ofereix un viatge de ritmes, històries i paisatges de Llatinoamèrica. Ambdós cors actuaran sota la direcció del director convidat Bernardo Latini, arranjador i compositor de la majoria de les peces que formen part del repertori. Estaran acompanyades a l’escenari per Álvaro Carnicero al piano i Roberto Castillo a la percussió. El concert tindrà lloc diumenge a les 12h al Claustre dels Trinitaris de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: