Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral vilafraquina Laroc ha actuat a Granada

La coral vilafranquina va ser a la ciutat de Granada convidada pel Cor Millenium, van actuar a l’església Imperial de Sant Matías d’aquella ciutat.

Desprès de tant de temps limitats per les restriccions sanitàries el passat 30 d’octubre al vespre, convidats pel Cor Millenium, la Coral Laroc va omplir de música la Església Imperial de Sant Matías de la ciutat de Granada.

Els assistents van poder gaudir d’un concert molt intens i emotiu i endinsar-se en un temple catòlic incomparable, exponent de l’arquitectura religiosa granadina del segle XVI, que compta amb una excel·lent sonoritat.

Amb aquest concert la Coral Laroc reprèn les seves habituals col·laboracions amb altres entitats corals, amb les que es nodreixen mútuament de noves experiències musicals i ajuden a donar a conèixer a fora la rica cultura catalana, el Penedès i particularment Vilafranca.

Finalitzat el concert, el president de la Coral Laroc Francesc Aloy i la seva directora Judit Camprubí van agrair al públic la seva assistència i al Cor Millenium la seva càlida acollida, incidint en el fet que la Laroc encara aquesta temporada del seu 30è aniversari amb molta il·lusió i molts projectes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: