Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Fina Mascaró ja és alcaldessa d’Olèrdola

Fina Mascaró ja és alcaldessa d’Olèrdola

Fruit de l’acord entre Impulsem, ERC i PSC, Alternativa per Olèrdola perd el govern després d’ostentar l’alcaldia durant 20 anys.

En virtut de l’acord de govern arribat entre Impulsem, ERC i PSC, la candidata d’ERC és alcaldessa durant els dos primers anys del mandat i Jordi Álvarez, d’Impulsem, serà alcalde en els dos darrers. Mascaró rebia els 6 vots que sumen els dos regidors d’Impulsem, els dos d’ERC; i els dos vots del PSC. Lucas Ramírez, candidat d’ApO i alcalde els darrers 8 anys, ha rebut els 4 vots dels regidors i regidores d’Alternativa presents en la sessió. Un dels regidors del seu grup, Juan Francisco Casado, no assistia al plenari per absència justificada.

Alternativa perd el govern del municipi després de 20 anys. Pocs segons després de deixar de ser alcalde, Lucas Ramírez s’estrenava a l’oposició en un dur discurs, tot valorant que el pacte entre IO, ERC i PSC s’ha fet “sense sentit municipal” i s’ha prioritzat “el sentit personal”. En el seu discurs d’investidura, Fina Mascaró va destacar que treballaran “des del consens, la responsabilitat, i sobretot escoltant, posant la ciutadania al centre, generant empatia i proximitat”.

Foto: Ajuntament d’Olèrdola

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: