Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Santuari de Foix acull dilluns ‘La Cimera del Xarel·lo’, amb la participació  de 25 cellers

El Santuari de Foix acull dilluns ‘La Cimera del Xarel·lo’, amb la participació de 25 cellers

El proper dilluns 26 de juny, els vins Xarel·lo tornaran a fer el cim a la 7a edició de La Cimera del Xarel·lo. Com és habitual la jornada, adreçada a professionals es fa al Santuari de Foix.

Aquest icònic esdeveniment vinícola, dedicat al públic professional, acollirà enguany 25 cellers al Santuari de Foix de Torrelles. Tots ells compartiran les seves interpretacions de vins monovarietals de la varietat Xarel·lo. L’acte s’iniciarà a les 5 de la tarda i finalitzarà a les 10 de la nit.

Dilluns s’hi tastaran més d’un centenar de referències amb el Xarel·lo com a protagonista. Des de vins joves a envellits en barrica, caves, Clàssic Penedès, Corpinnats, ancestrals, ecològics, biodinàmics, naturals o dolços. Un fet que posa en valor la versatilitat i rellevància d’aquesta varietat dins del panorama vinícola català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: