Dijous, 17 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La cimera del xarel·lo 2019 se celebrarà l’1 de juliol al Santuari de Santa Maria de Foix

La cimera del xarel·lo 2019 se celebrarà l’1 de juliol al Santuari de Santa Maria de Foix

La jornada canvia de data per no coincidir amb Sant Joan i comptarà amb la participació d’una trentena de cellers d’arreu del Penedès que oferiran els seus productes elaborats amb xarel·lo.

El proper dilluns 1 de juliol, entre les 5 de la tarda i les 10 de la nit, tindrà lloc la cinquena edició de La Cimera del Xarel·lo al Santuari de Santa Maria de Foix. La trobada professional de referència sobre el Xarel·lo, que normalment se celebra l’últim dilluns de juny, aquest any canvia de data degut a la coincidència amb la festivitat de Sant Joan.

La Cimera del Xarel·lo és una trobada professional que té per objectiu donar a conèixer la varietat estrella del Penedès. Promoguda pels propis cellers participants amb el suport de l’Ajuntament de Torrelles i els Amics del Santuari de Foix, cada any convoca a més de 600 sommeliers, restauradors, periodistes, personal de botigues especialitzades i winelovers en una trobada en un dels punts més elevats i més idíl·lics del Penedès.

Com cada any, La Cimera del Xarel·lo comptarà amb una trentena llarga de cellers i elaboradors que presentaran els seus productes elaborats 100% amb la varietat xarel·lo. Vins, caves, clàssics, ancestrals, naturals, o dolços, mostraran les diverses interpretacions que ofereix la varietat xarel·lo, amb cellers vinguts de diferents punts del Penedès.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Carrers de Vilafranca
Plaça Lluís Via

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: