Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El món de l’hoquei patins analitza el curs 2022/23 al Parlem d’Hoquei de final de temporada

Els millors jugadors de Calafell, Noia, Vilafranca i Vendrell van rebre els premis SMP. Enguany, guardons per a Martí Casas, Blai Roca, Xus Fernández i David Toda.

L’hoquei patins penedesenc va viure la seva tradicional gran festa de final de curs amb l’últim programa de la temporada del Parlem d’Hoquei radiofònic al Casino Unió Comercial. Com cada any, personalitats destacades d’aquest esport es donaven cita per presenciar i participar al programa.

A la taula de convidats, enguany intervenien Marc Muntané, entrenador i coordinador de l’Igualada; Anna Ferrer, portera internacional del Fraga de l’OKLliga Femenina i Guillem Cabestany, director tècnic de la Federació Espanyola de Patinatge i seleccionador absolut d’hoquei patins. Tots ells, i altres protagonistes presents a l’acte, van analitzar l’actualitat de l’hoquei i la temporada que acabem de deixar enrere.

Cabestany repassava la decepció viscuda amb la selecció al passat Mundial d’Argentina, on van caure eliminats als quarts de final. El mes que ve, oportunitat per oblidar el desencís a l’Europeu que es disputa a Sant Sadurní.

A l’àmbit de l’OKLliga, protagonisme comarcal de Vilafranca i Noia. Els sadurninencs tancaven la temporada fa dues setmanes, amb l’eliminació als playoffs a mans del Barça. Pel Vilafranca, aquest curs destaca el nom de Xus Fernández, que, després de 6 mesos de lesió, va tornar a les pistes al gener, erigint-se com un dels noms destacats de l’equip. El curs vinent, l’equip de la Poliesportiva comptarà amb l’incorporació del també present a l’acte, Marc Gual.

Al final de l’acte es va realitzar l’entrega de premis Serveis Mèdics Penedès, als jugadors més destacats de Calafell, Noia, Vilafranca i Vendrell. Enguany, guardó per Martí Casas, Blai Roca, Xus Fernández i David Toda. També va rebre un reconeixement Miquel del Cerro, per l’elaboració del llibre ‘L’hoquei patins a Vilafranca del Penedès’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: