Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El centre de Vilafranca acull un any més les activitats del Dia de la Música

Un any més, escoles de música i agrupacions corals de Vilafranca han participat en aquesta celebració que serveix per treure la música de les aules i portar-la a diferents espais del centre de la Vila

Al llarg de la tarda vespre d’aquest dimecres 21 de juny diferents espais del centre de Vilafranca han acollit actuacions de formacions musicals i agrupacions corals en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Música.

Des de les 6 de la tarda espais com les places de la Vila, de Jaume I, de l’Oli, de Santa Maria, el racó del campanar o el pati del Vinseum s’omplien d’activitat en la celebració d’aquesta festa de la música.

Diferents entitats musicals de Vilafranca participen de la festa amb agrupacions o formacions que mostren la feina feta durant el curs, sortint de les aules per actuar al carrer i davant del públic. Ricard Parera és el coordinador cultural de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca

Pels alumnes, grans o petits, és un moment d’uns certs nervis ja que representa mostrar en públic la feina feta. Rigoberto David Zambrano és alumne de piano des de fa 3 de l’escola Maria Dolors Calvet, i tocava al racó del campanar en el piano de cua instal·lat en aquest espai.

El cap del servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Àngel Hom, destaca la participació d’escoles de música de la vila i algunes corals en aquesta celebració, i la importància de donar presència al carrer a l’activitat musical més enllà de la programació professional que s’ofereix a Cal Bolet o l’Auditori.

Els petits concerts, tant de agrupacions instrumentals com de grups corals, cridaven l’atenció de la gent que dimecres a la tarda vespre passejava per el centre de Vilafranca, i també de familiars i amics dels músics i cantants que durant unes hores van ser els protagonistes d’aquesta celebració del dia internacional de la música.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: