Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aprovada l’ampliació de la Tercera a 18 equips. La permanència del Vilafranca, més a prop

La permanència del Vilafranca es pot donar per feta. Des del club, però, missatge de prudència, fins que no es publiqui la composició dels grups de Tercera.

Aquest dimarts la Reial Federació Espanyola de Futbol ha confirmat de forma definitiva l’ampliació dels grups de Tercera Federació a 18 equips. La mesura ha quedat reflectida en la circular que l’ens ha fet pública al llarg d’aquest matí.

Es confirma doncs, la mesura que salvaria el FC Vilafranca. De fet, aquesta permanència es dona pràcticament per feta. Només restarà la confirmació definitiva dels ens federatius pel que fa a la composició dels grups de Tercera i quins seran els equips que ocuparan les dues places vacants. El reglament de la Federació Espanyola afirma que aquestes places hauran de ser ocupades per equips de la mateixa categoria que hagin ocupat posicions de descens. Per tant, Vilafranca i Vilassar, jugarien a Tercera la temporada vinent.

Des del club prudència, però alegria, un cop s’ha conegut la notícia. La Tercera passa a ser de 18 equips, i el Vilafranca té tot a favor per formar part d’aquesta nòmina d’equips.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: