Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Antoni Miralda i Joan Carbó dirigeixen un tast de vins a través de l’Auca del Vinseum

El tast de vins a l’atzar va servir per inaugurar la terrassa del nou edifici de Vinseum.

Fa uns mesos, Vinseum va presentar i exposar l’Auca ‘De tot hi ha a la vinya del senyor’, obra dels artistes Antoni Miralda i Joan Carbó. Miralda i Carbó van confeccionar l’auca després de 3 mesos treballant a les reserves del museu.

L’obra proposa una mirada particular als fons del museu a partir d’una versió contemporània de les populars auques de tradició catalana. Uns mesos després d’inaugurar l’obra, la nova proposta de Vinseum era un tast de vins dirigit pels dos artistes.

En aquesta instal·lació i acció performativa l’Auca esdevé un taulell de joc i un itinerari imprevisible a través del qual, en grup, es tastaven i debatien una selecció desconeguda de 6 ampolles amb l’objectiu d’explorar artísticament la cultura del vi. Ho explica Joan Carbó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: