Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ressons Penedès congrega més de 13.000 espectadors en la seva primera edició

Ressons Penedès by Cruïlla s’ha celebrat amb l’objectiu de fusionar els grans protagonistes del territori: el vi i el cava amb la música i la cultura.

El festival Ressons Penedès by Cruïlla ha tancat la seva primera edició congregant a més de 13.000 espectadors de divendres a diumenge en 29 espectacles celebrats en els cellers, caves i indrets únics de l’Alt Penedès, amb sold out en les actuacions d’Els Catarres i Joan Dausà a Elyssia Freixenet; el de Las Migas a Cal Figarot; el de David Carabén a Oriol Rossell; els dos de Judit Neddermann a Can Ràfols del Caus i a Juvé & Camps; el de Muchachito a Castelo de Pedregosa i el de David Carabén a Oriol Rossell.

La pluja del dissabte va obligar a suspendre el concert dels Pets a Vallformosa.

Ressons Penedès va començar divendres amb el concert d’Els Catarres, i Joan Dausà i va acabar diumenge amb 31Fam presentant el seu nou disc i La Fúmiga demostrant un cop més perquè són una de les bandes valencianes més en forma.

Ressons Penedès by Cruïlla s’ha celebrat amb l’objectiu de fusionar els grans protagonistes del territori: el vi i el cava amb la música i la cultura en un esdeveniment únic amb gairebé 40 artistes en 29 espectacles repartits en 20 escenaris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: