Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La WineFest tancarà aquest dissabte l’edició 2023 del Microvi

La WineFest tancarà aquest dissabte l’edició 2023 del Microvi

Dissabte al matí s’ha previst una activitat de caire familiar adreçada als més petits; i al vespre tindrà lloc la festa final amb música en directe i degustacions de vins.

Després de 4 caps de setmana intensos amb actes del Microvi 2023 havent omplert tots els aforaments disponibles, l’edició arriba a la seva fi aquest dissabte amb els dos últims actes, el Pinta el Microvi en família i la WineFest a Avinyó Nou.

Així, el migdia del dia 13 de maig es realitzarà aquesta novetat del Microvi d’enguany pensada per a infants i que estarà dinamitzada per l’Escola d’Arts Arsenal al pati del DO Vinífera, al Local social municipal d’Avinyó Nou, carrer Carme, 1 bis. L’activitat és gratuïta, però cal reserva prèvia a www.turismeavinyonet.cat.

Finalment la gran festa final del Microvi, la WineFest, tindrà lloc també dissabte a partir de les 8 del vespre. L’accés és gratuït a la Plaça de la Vila d’Avinyó Nou, amb la participació de cellers i estands gastronòmics del municipi i el concert del grup Tribut ABBA que oferirà el seu espectacle a partir de les 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: