Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les ‘infinites’ combinacions per la permanència del FC Vilafranca

Múltiples caramboles les que es poden produir aquest diumenge en la jornada 30 de la Tercera Divisió. El Vilafranca arriba al partit contra l’Hospitalet depenent d’ell mateix.

A continuació repassem els escenaris que es podrien donar aquest diumenge en la jornada final de la Tercera Divisió, i quin desenllaç podria tenir la lluita per la permanència.

Comencem per la part més optimista: si el FCV guanya es quedarà amb 33 PUNTS i no dependrà del que faci la Rapitenca. En tot moment dependrà del partit Tona – Badalona. Un empat o victòria del Badalona, deixaria als penedesencs en 11a posició. Si guanya el Tona, 12ens.

En cas d’empat, el Vilafranca tancaria la lliga amb 31 punts, i es podria veure superat per la Rapitenca si guanya el seu partit contra el Castelldefels.

En cas de victòria ebrenca, i empat o victòria del Tona, el Vilafranca tancarà la lliga 13è, una posició per sobre del descens directe. Pitjor seria en casa de victòria del Badalona, aleshores el Vilafranca ocuparia posicions de descens directe.

L’escenari més fosc, la derrota, deixaria l’equip amb 30 punts. Si la Rapitenca guanyés el seu partit, el Vilafranca només es salvaria del descens directe en cas de victòria del Tona.

Amb una derrota de Vilafranca i Badalona, i empat de la Rapitenca, hi hauria un triple empat a 30 punts, que deixaria el Vilafranca en el 12è lloc que ocupa ara mateix.

Però la derrota del Vilafranca, l’empat de la Rapitenca, i un empat o derrota del Tona, acabaria amb el Vilafranca en posicions de descens directe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: