Diumenge, 28 d'abril de 2024

El Vilafranca visitarà un Sant Andreu en plena lluita per l’ascens directe

Els andreuencs es troben a 2 punts del primer, amb només sis per disputar, després de l’empat al camp del Girona B. No es poden permetre cap errada més si volen aspirar a l’ascens directe.

El proper rival del Vilafranca, el Sant Andreu, viurà el partit de diumenge contra els penedesencs com l’última oportunitat d’arribar a la jornada final amb opcions de ser primer i pujar directe.

Els andreuencs, a dos punts del líder, sumaven aquest cap de setmana el quart empat consecutiu, amb l’1-1 al camp del Girona B.

El marcador no es movia fins als últims 10 minuts. Shin avançava els gironins a al 79, i Tito salvava un punt pel Sant Andreu, al 88 de partit.

Empat del Sant Andreu, i empat in-extremis de l’Europa, que situava el 2-2 contra l’Hospitalet al temps afegit.

Jornada doncs, sense canvis a la zona alta. Males notícies pel Vilafranca, que visitarà un Sant Andreu que se la juga, evidentment, amb objectius molt diferents.