Diumenge, 28 d'abril de 2024

El Molanta, a 5 partits de l’ascens a Tercera

Aquest diumenge, l’equip guanyava la Martinenca per 5-0, i sumava el 21è triomf de la temporada.

A cinc jornades per tancar la lliga el Molanta segueix intractable, amb directa posada cap el seu ascens a Tercera Catalana. Aquest diumenge, l’equip no donava opció a la Martinenca i s’imposava per un còmode 5-0. Triomf que manté els 7 punts d’avantatge respecte l’immediat perseguidor, el Canyelles CF.

Només trigava tres minuts l’equip local en avançar-se, amb l’1-0 de Fabian Lopez. L’avantatge mínim es mantindria al llarg de tota la primera part i no seria fins el segon acte quan tornaria a alterar-se el marcador.

Al 54, el segon, de Rachid Ait Alibou. I a partir del 75, 3 gols més; hat-trick de Jan Casas, que anotava el tercer i el quart en només tres minuts, i el cinquè i definitiu, al 87.

L’equip d’Olèrdola tornava al camí de la victòria després de l’empat de fa dues setmanes contra el FC Canyelles. Tres punts importants pel Molanta per seguir caminant amb pas ferm cap a l’ascens de categoria, sumant la 21a victòria, després d’una temporada pràcticament perfecta, sense derrotes i amb només quatre empats.

Al Molanta li quedaran per davant 5 jornades en les que haurà de confirmar el seu ascens a Tercera.

El parroquial de Sant Pere Molanta és un dels camps més icònics del nostre futbol. La seva gespa natural, però, no és aliena a la situació de sequera actual.