Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El degà, a per tres punts molt cars al Narcís Sala

Sant Andreu i Vilafranca es veuen les cares per tal de sumar tres punts clau pels seus respectius interessos. Els barcelonins, a per l’ascens; els penedesencs, a per la permanència.

Amb només dues jornades per davant, el Vilafranca es troba només un punt per sobre del descens directe. Abans de tancar la lliga al Municipal contra l’Hospitalet el dia de Sant Jordi, a les 12h, els penedesencs visiten el Narcís Sala, per enfrontar-se al Sant Andreu.

Un equip, el barceloní, que arriba immers en la lluita per l’ascens a Segona Federació i amb l’objectiu de fer-ho de forma directa. Per tal d’aconseguir-ho, els andreuencs hauran d’assolir la primera plaça del grup 5 de Tercera, que ara mateix ocupa l’Europa. Una derrota diumenge podria acabar amb aquestes opcions d’ascens directe, i passarien a jugar-s’ho via playoff.

Per la seva banda, el Vilafranca és 13è, amb 27 punts, un per sobre del descens directe, que marca la Rapitenca. Si la temporada es tanqués avui, només l’ascens d’un segon equip català via playoff salvaria el Vilafranca del seu descens a Superlliga Catalana.

Pels penedesencs no hi ha marge d’error. En cas de derrota es podria arribar a l’última jornada en descens directe i probablement sense opcions de sortir de les cinc últimes posicions. Cosa que només serà factible si l’equip guanya els dos partits restants. En el pitjor dels casos, la 12a posició podria salvar l’equip dels descensos compensats.

El Sant Andreu arriba al partit de diumenge després d’empatar a 1 davant el Girona B, el passat cap de setmana.

El marcador no es movia fins als últims 10 minuts. Shin avançava els gironins a al 79, i Tito salvava un punt pel Sant Andreu, al 88 de partit.

Empat del Sant Andreu, i empat in-extremis de l’Europa, que situava el 2-2 contra l’Hospitalet al temps afegit.

15 partits seguits sense perdre, la darrera derrota va ser el 3 de desembre, precisament contra el Girona B. Això sí, en els quatre últims, quatre empats consecutius.

Per la seva banda, els penedesencs sumen una ratxa irregular en els cinc últims: 2 victòries, 2 derrotes i l’empat de divendres passat.

L’objectiu, com a mínim repetir l’empat de la primera volta, i qui sap si repetir la victòria per 0-1, de l’últim precedent al Narcís Sala, la temporada passada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: