Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de Vilafranca prepara una gran sorpresa per l’afició abans del partit de dissabte

El club convoca tota l’afició al Pavelló Joan Marquès, aquest dissabte, a les 17:45h, quan es descobrirà la gran sorpresa.

Només un selecte nombre d’integrants del club coneixen la gran sorpresa que el Casal ha preparat per aquest dissabte a la tarda, abans que doni inici el partit del Sènior davant el Sant Nicolau B, a les 18:15h. Fa uns dies l’entitat convocava a tothom al pavelló aquest proper dia 22, assegurant que es tracta de quelcom ‘espectacular’ i ‘èpic’. Aquesta redacció ho ha intentat, sense èxit, i només han deixat anar aquesta pista.

Des del Casal aquesta sorpresa també suposa una forma de premiar el suport de l’afició al llarg d’aquesta temporada, fet que ha ajudat al sènior a aconseguir els seus objectius, i arribar al tram final de la temporada amb la permanència assegurada.

A 3 partits per finalitzar la lliga, l’equip de Roger Vendrell és quart, amb un balanç d’11 victòries i 8 derrotes. Aquest dissabte l’equip rebrà un Sant Nicolau B, que és segon, empatat amb el líder Sitges, i per tant es juga la primera posició.

Abans, però, a les 17:45h, el Pavelló Joan Marquès sortirà de dubtes pel que fa a la gran sorpresa que el Casal ha preparat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: