Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cinc detinguts i dues plantacions de marihuana desmantellades a Castellet i la Gornal

Cinc detinguts i dues plantacions de marihuana desmantellades a Castellet i la Gornal

Els Mossos d’Esquadra detenen cinc persones i desmantellen dues plantacions de marihuana a dues cases de Castellet i la Gornal.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Alt Penedès van detenir el passat 29 de març tres homes i dues dones com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i d’un de defraudació de fluid elèctric. Així mateix una dona va ser investigada pels mateixos fets delictius.

La investigació es va iniciar el mes de març quan els agents van tenir coneixement que en dues cases de la urbanització Trenca-roques de Castellet i la Gornal hi podria haver dues plantacions de marihuana.

Els agents van aconseguir recollir els indicis necessaris per concloure que efectivament a l’interior d’aquestes dues cases hi havia plantacions de marihuana. Així mateix, els tècnics de la companyia elèctrica van estimar que el consum, amb una escomesa il·legal, d’aquestes cases era molt superior al de l’activitat d’un domicili. Cal esmentar que arran aquestes instal·lacions elèctriques fraudulentes realitzades per les persones investigades els veïns de la urbanització van patir talls en el subministrament de la llum.

El 29 de març els investigadors van realitzar l’explotació de la investigació i sota la tutela del jutjat en funcions de guàrdia es va realitzar l’entrada i escorcoll. A l’interior dels dos domicilis es va localitzar gairebé 900 plantes de marihuana, en diferents estat de creixement, i es va desmantellar tota la instal·lació.

Finalment, els agents van detenir les cinc persones investigades per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric. Així mateix una dona va ser investigada pels mateixos fets delictius.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: