Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carme, Lluna, Sant Jocund, Josep Anselm Clavé i Puigmoltó s’incorporen a l’illa de vianants

Des d’avui dilluns, les persones amb aparcament o residents que necessitin comandament per accedir als nous carrers i places afectats han de sol·licitar-lo a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Un cop finalitzats els treballs de reurbanització, els carrers Carme, Lluna i Sant Jocund i les places de Josep Anselm Clavé i Puigmoltó passaran a formar part de l’illa de vianants del Centre de Vilafranca a partir de dijous de la setmana vinent. També s’hi incorporaran el tram final del carrer de la Font, entre Sant Jocund i raval de la Font, i el carrer Sant Cristòfol.

Totes aquests vies públiques tindran els mateixos horaris d’obertura i tancament al trànsit que la resta de l’illa de vianants. El tancament i obertura es farà efectiu mitjançant dos nous grups de pilones que se situaran a les cruïlles Puigmoltó/Pines i Font/Raval de la Font, i que entraran en funcionament dijous dia 13 d’abril.

Els grups de pilones nous tindran horari especial de protecció durant les entrades i sortides d’alumnes a les escoles Vedruna-Sant Elies i Estalella i Graells.

L’illa de vianants en aquests carrers estarà oberta els matins de 7 a 8.45h i de 9.10 a 11h, i les tardes de 14 a 14.45 i de 15.10h a 16.15h. En la resta d’horaris dels dies laborables i els dissabtes, diumenges i festius estaran les pilones aixecades i tan sols hi podran accedir amb comandament serveis públics, veïnat amb residència i titulars d’una plaça d’aparcament.

Des d’avui dilluns, les persones amb aparcament o residents que necessitin comandament per accedir als nous carrers i places afectats han de sol·licitar-lo a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. Els propietaris d’aparcaments privats han d’aportar una còpia del darrer rebut de l’IBI de l’aparcament, i del darrer rebut de l’impost de circulació de cada vehicle. El veïnat resident, tan sols ha d’aportar el darrer rebut de l’impost de circulació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: