Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Pere Sàbat es reuneix amb Joan Ignasi Elena per parlar de la seguretat a Vilafranca

Pere Sàbat es reuneix amb Joan Ignasi Elena per parlar de la seguretat a Vilafranca

La trobada es va fer aprofitant la visita del Conseller per anunciar inversions a la comissaria dels Mossos de Vilafranca, on va avançar també que s’ampliarà la dotació d’agents en els propers mesos

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Vilafranca va aprofitar la visita del conseller d’Interior de la Generalitat fa uns dies a la vila per tal de tenir-hi una trobada i abordar les necessitats de seguretat de Vilafranca.

La jornada de treball es va centrar en una trobada amb representants veïnals per tal que exposessin les problemàtiques i les percepcions de la ciutadania. Els diferents representants han parlat de sensació d’inseguretat, l’augment d’incidents, referent als últims mesos, i la falta d’agents, tant de Mossos com sobretot de Policia Local, com uns dels problemes més evidents.

Els veïns i veïnes han identificat diversos punts “complicats” de la ciutat on es genera molta inseguretat, uns espais que el conseller Elena i el candidat Sàbat acompanyats pels veïns han visitat a l’acabar la trobada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: