Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC vol implementar el transport a demanda a la comarca per millorar i vertebrar la mobilitat

Els republicans proposen que el Consell Comarcal treballi juntament amb el govern per establir prioritats i s’avanci en un nou model un cop finalitzin les actuals concessions

La mobilitat al Penedès necessita de millora urgent, també a nivell intern. El grup republicà al Consell Comarcal proposa, en aquest sentit, avançar en el transport a demanda per millorar i vertebrar la comarca.

És per aquest motiu que presentaran una moció al proper ple del Consell Comarcal per iniciar un treball que porti a tenir un mapa de les necessitats i del que li cal a la comarca a nivell de mobilitat.

Les actuals concessions acaben al 2028 i pels republicans cal aprofitar aquesta situació per replantejar els models i la xarxa de línies per arribar a més població i donar un millor servei.

Pere Sàbat, portaveu dels republicans, apunta que actualment la comarca compta amb 2 línies de bus a demanda, que funcionen telefònicament. Pels republicans és imprescindible que s’ampliï aquest servei i s’adapti, també, a les noves tecnologies.

Per això proposen fer la demanda al departament de Territori de la Generalitat perquè les línies actuals passin al sistema click.cat i per fer un estudi conjunt entre el Consell Comarcal i la Generalitat sobre la demanda de noves línies per poder vertebrar la comarca amb transport públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: