Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Gelida tindrà nou parc de bombers voluntaris, amb una inversió de 2 milions d’euros

Gelida tindrà nou parc de bombers voluntaris, amb una inversió de 2 milions d’euros

El nou parc de Bombers Voluntaris de Gelida iniciarà aviat els tràmits per a l’execució de les obres de construcció i ja ha estat pressupostat.

Així ho ha anunciat el mateix conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, a la comissió d’Interior del Parlament explicant els propers pressupostos de la Generalitat.

La construcció del nou parc suposarà una inversió de gairebé 2 milions d’euros. S’ubicarà en un solar que l’Ajuntament va cedir a la Generalitat del polígon industrial de Can Valls, allunyat del nucli urbà, al costat de la sortida de l’autopista. El solar, amb una superfície de 1.452 m2 està situat al Camí de Can Valls, servirà per aixecar un nou edifici que substituirà la infraestructura del carrer de la Circumval·lació que els Bombers Voluntaris estan utilitzant des de 1990 i que ja ha quedat obsolet.

El parc de Bombers Voluntaris de Gelida pertany a la Regió d’Emergències Metropolitana SUD i actualment el formen 17 voluntaris, 3 que es troben formant-se en l’última promoció de bombers voluntaris, i dona servei d’emergències i suport a municipis tant de l’Alt Penedès com del Baix Llobregat.

Per a l’alcaldessa de Gelida, Lluïsa Llop, aquesta és una gran notícia per a Gelida, per a la que hem treballat molt, ja que actualitza i modernitza un recurs molt necessari per al municipi i alhora permetrà al Cos de Bombers Voluntaris disposar d’unes instal·lacions dignes, actualitzades i adients en consonància amb el territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: