Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Barça supera amb comoditat el Noia en un partit molt seriós a l’Ateneu

El Barça supera amb comoditat el Noia en un partit molt seriós a l’Ateneu

El Noia no va tenir opció davant un Barça molt superior que sentenciava el partit a 9 minuts pel final.

El Noia Freixenet es veia clarament superat pel Barça a l’Ateneu, en un partit pràcticament perfecte del conjunt d’Edu Castro, que no va donar opció als sadurninencs.

Ràpidament, en només tres minuts, Hélder Nunes va aconseguir el primer gol del partit. El xoc marxava a vestidors amb 0-2 a favor dels blaugranes, que veien ampliat el seu marge amb el gol d’un altre portuguès, Joao Rodrigues.

Als dos minuts de la segona, el Noia escurçava diferències i semblava que el partit podria obrir-se, amb el gol d’Aleix Esteller. Res més lluny de la realitat. El Barça va posar la directa per acabar sentenciant el duel. Menys d’un minut després arribava el tercer, novament Joao Rodrigues.

A 15 pel final, Pau Bargalló, fidel a la seva cita amb el gol, feia el quart pel Barcelona. Un Bargalló que tenia l’oportunitat de fer el cinquè des de la directa, sense encert. Un cinquè gol que acabaria arribant a través d’Helder Nunes.

La golejada es tancaria a 9 per acabar, amb l’1-6 de Marc Grau.

El Noia tanca la jornada en cinquè lloc, amb 37 punts, i dijous rebrà la visita del Trissino a l’Ateneu. Els dos conjunts lluitaran per assolir la primera posició del grup de Champions en solitari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: