Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Més de 200 persones es concentren a Vilafranca per condemnar la violació del cap de setmana

Més de 200 persones es concentren a Vilafranca per condemnar la violació del cap de setmana

La plaça de la Vila de Vilafranca ha acollit una concentració de condemna de la violació que va patir una menor d’edat durant el cap de setmana

Més de 200 persones han manifestat el seu rebuig del succés i han volgut solidaritzar-se amb la víctima. La concentració l’ha convocat l’assemblea feminista La Ruda.

Nombrosos polítics vilafranquins encapçalats pel tinent d’alcalde Aureli Ruiz i representants d’entitats cívíques i socials de la ciutat han assistit a la concentració. Membres de la Ruda han llegit un manifest de condemna de l’agressió sexual i han recordat que s’està vivint un principi d’any especialment greu en relació a la violència masclista en el conjunt de l’Estat.

Durant la concentració s’han encés torxes i s’han desplegat pancartes. Els representants municipals s’han mostrat molt afectats pel succés i han insistit en la necessitat de conscienciar la ciutadania sobre la gravetat dels fets. El culpable de la violació ja ha estat detingut pels Mossos i ha passat a disposició judicial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: