Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres al camp de futbol de Sant Sadurní estaran llestes al setembre

La Unió Esportiva Sant Sadurní feia temps que reclamava aquestes obres, que s’havien ajornat per la pandèmia, i que esperen els ajudi a tenir unes instal·lacions en millors condicions.

L’alcalde de Sant Sadurní Ton Amat i el regidor d’Urbanisme, Xavi Rodríguez, han visitat les obres que s’estan fent al camp de futbol de la capital del Cava. Acompanyats per tècnics municipals i de l’empresa constructora, a més de representants de la Unió Esportiva Sant Sadurní, van comprovar l’estat d’evolució dels treballs que s’han fet aquestes darreres setmanes.

Com apunta Ton Amat, està previst que les obres puguin finalitzar al setembre, per tal que l’entitat pugui reprendre l’activitat després de l’estiu i iniciar la nova temporada esportiva amb l’obra ja finalitzada.

Una vegada s’ha completat tota l’actuació d’enderroc de diversos elements de les instal·lacions i de la façana que dona amb el carrer, s’han realitzat diverses intervencions per assegurar els accessos i els elements de seguretat necessaris per fer compatible l’obra amb l’activitat esportiva, ajustant entre d’altres els equipaments de reg i il·luminació. En la fase actual, s’està avançant en els treballs de contenció i fonamentació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: